Waarom zou ik Schakelmaker willen worden?

Jij wil graag mensen aanzetten om zelf te leren kijken naar hun huidige situatie en het maakt je blij als ze tot inspirerende inzichten komen. Je vindt het leuk om mensen op een speelse manier met elkaar te verbinden en je houdt ervan om vrij te kunnen associëren met woorden en beelden. Je analyseert graag situaties aan de hand van een overzichtelijk systeem. 

Voor welke mensen en groepen kan ik gaan werken?

Jij kan werken met mensen en groepen die heel dicht bij jouw eigen levenservaring en/of werkervaring staan. Juist de mensen die dicht naast je staan kun je eenvoudig benaderen voor een Schakelsessie en/of een Spelsessie. Door de eenvoud van de kaarten zijn ze heel goed te gebruiken voor zowel kinderen, volwassenen, ouderen en anderstaligen. 

Hoe kan ik gaan starten als zelfstandig Schakelmaker?

Door jezelf op te laten leiden als Schakelmaker heb jij de mogelijkheid om zelf Schakelsessies en Spelsessies te gaan geven aan mensen en doelgroepen die jij zelf mag bepalen. Het enige wat je nodig hebt is een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Juist mensen met veel levenservaring zijn hele goede Schakelmakers vanwege hun ervaringsdeskundigheid. 

Welke waarde voegt het toe aan mijn bestaande praktijk?

Je kan jouw dienstenaanbod vergroten door het aanbieden van Schakelsessies en Spelsessies. Het geeft een meerwaarde aan alle vormen van coachen, counselen of trainen. Je kan je netwerk uitbreiden door in contact te staan met meerdere Schakelmakers en je bent vrij om met elkaar samen te gaan werken.


© Copyright 2018-2021   Kr8samen.nl